IBC tartályok új műanyag raklappal


IBC tartályok új műanyag raklappal

IBC tartályok új műanyag raklappal
Vegyszerek, élelmiszerek biztonságos szállításának előfeltétele a stabil tartály, megfelelő rakodólappal. A 600, 800, 1000 literes IBC tartályok típusaihoz került kifejlesztésre. A műanyag raklap technikai paraméterei:
Méretei: 1200 x 1000 x 160 (230) mm, melynek súlya ca:25 kg, valamint 1200 x 800 x 160 mm, melynek súlya ca:20 kg.
Alapanyaga: HDPE (nagysűrűségű polietilén). Ez a típusú műagyag 100%-ig újrahasznosítható, hosszú élettartamú, különösen ütközés-, időjárás-, vegyszer-, hőmérséklet- (-40 és +70Co között) és ütésálló.

Fennti tulajdonságai miatt ideális az alkalmazása a vegyipar és az élelmiszeripar területén. Sima, nedvességtaszító felülete teszi könnyen tisztíthatóvá. Anyaga nem forgácsolódik, nem duzzad meg. Rozsdával, baktériumokkal, gombákkal szemben teljesen ellenálló.
Új műanyag raklap
Új műanyag raklap
Az acél csőkeret a raklap felső és alsó lapján kialakított mélyedésbe pontosan illeszkedik, ezáltal a konténerek stabil helyzetbeállítása, problémamentes egymásra helyezése is biztosított. Az acél csőkeret és a műanyag rakodólap közötti fix kapcsolatot fémbilincsek szavatolják.
A raklap minden oldalról, minden, széleskörűen használt szállítóeszközzel mozgatható. Hosszanti oldalán az alsó összekötőlap ferde kialakítása a kézi emelőkocsi használatát könnyíti meg.
A kifolyószelepnél megfelelő besüllyesztés a szelephez jó hozzáférést biztosít.
A műanyag raklap különösen alkalmas automatizált, magas raktárakban, a görgő sorok és szállítószalagok kopása jelentősen lecsökken.
A raklapot alsó oldalának bordázott kialakítása különös stabilitást és ütésállóságot biztosít.

Építéstechnikai Kft    |   1097 Budapest, Kén u. 8.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu