Az IBC tartály vizsgáztatás előtt a szelepeket kicseréljük, továbbá a nyomáspróbát még a hatósági vizsgálat előtt – a felesleges költség elkerülése végett – elvégezzük. Eredménytelenség esetén az IBC tartályt leselejtezzük.

tartály vizsgáztatás

IBC tartály vizsgáztatás

ADR tartály vizsgáztatás Budapest

IBC tartály vizsgáztatás

Az IBC tartály vizsgáztatás minimális költségei

  • Szelepcsere ára
  • Fedéltömítés cseréjének ára
  • Munkadíj
  • Nyomáspróba ára
  • Hatósági vizsgadíj
Amennyiben egyéb költség felmerül, javítás előtt tájékoztatjuk!
A vizsgára az ADR tartályokat csak tisztára mosott állapotban, tisztasági nyilatkozattal együtt fogadjuk.

Az IBC tartály vizsgáztatás után a konténerek az alábbi adatokkal, információkkal rendelkeznek

  • Adattábla tartalma: típusszám, gyári szám, üzembe helyezés és a kötelező műszaki felülvizsgálat időpontja, igény esetén a tulajdonos neve. A tartályokat gyártási szám szerint nyilvántartjuk.
  • Dokumentáció: minden tartályhoz külön, gyártási szám szerinti minőségi bizonylatot adunk.
Tájékoztatás: Külön megrendelés esetén NA 40, NA 32, NA 25-ös tömlőcsatlakozót, különféle gyorscsatlakozókat, vegyszerálló tömlőt tudunk biztosítani. A környezet védelmében, ill. az előírások betarthatóságához alkalmas egyedi, munkahelyi igényeknek megfelelő PP, PE kármentőket is gyártunk, ezek folyamatosan rendelhetők!

Alkatrészellátás: A WERIT márkájú tartályokhoz valamennyi alkatrészt (kiegészítőt) raktárról, azonnal tudunk biztosítani, szükség esetén postázni.

IBC tartály felújítása

IBC tartály felújítása vizsgáztatás nélkül: amennyiben a keret és raklap jó állapotban van, de a műanyag tartály további használatra alkalmatlan, akkor új HDPE betétet tudunk beszerelni és az IBC további 36 hónapig érvényes ADR-rel rendelkezve tovább üzemben tartható. Ebben az esetben csak a balloncsre díját és a munkadíjat számítjuk fel.