1000 literes műanyag tartály

Weboldalunkon többféle tartály közül válogathat, az egyik legnagyobb azonban, az eladó 1000 literes műanyag tartály, amely kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik!

Az IBC tartályok neve az angol Intermediate Bulk Container kifejezés rövidítéséből ered. Ezek a tartályok szabványos ipari raklap méretű alapterülettel rendelkeznek és többször felhasználhatóak. Egy műanyag IBC tartály ideális szállítási és csomagolási megoldást biztosít számos termék – például folyadékok esetén. Méretüket és fajtájukat tekintve, számos tartály közül válogathat. Weboldalunkon 300, 600 és 800 literes műanyag IBC tartályok is elérhetőek, a legnagyobb azonban az 1000 literes változat. Az 1000 literes műanyag tartály kialakítása teljes kiüríthetőséget tesz lehetővé. A termék gyorsan tölthető, a szerelhető leeresztő szelep egyszerű tisztítást, felújítást, sokszoros újrafelhasználást biztosít, mi több, az IBC tartály minden eleme cserélhető, így egy esetleges meghibásodás esetén nem kell új tartály után néznie. Az optikai térfogatjelző segítségével a feltöltés és kiürítés során a tartály tartalmának mennyisége egyszerűen ellenőrizhető. A műanyag IBC tartályok maximális helykihasználást biztosítanak a szállítás és a tárolás során egyaránt, az utóbbi esetben három sorban halmozhatóak. A standard eladó 1000 literes műanyag tartály 1200 x 1000 x 1175 mm méretű, az alapfelszereltség részeként műanyag, de igény szerint fa vagy acél raklappal is rendelhető. Amennyiben minimalizálni kívánja az eszköz bekerülési költségeit, cégünk használt, de felújított, jó állapotban lévő IBC tartály kínálatából is választhat! Mi több, IBC tartály vizsgáztatást, vagy egyedi tartály gyártást is vállalunk, a tervezéstől a telepítésig!

Weboldalunkon Standard, UN, és PolyEX IBC típusú eladó 1000 literes műanyag tartályok is elérhetők. Bizonyos változatok ADR és élelmiszer engedéllyel is rendelkeznek, valamint tűz- és robbanásveszélyes áruk tárolására és szállítására is alkalmasak. A megfelelő tartály típusának kiválasztásához, használatához, telepítéséhez igény szerint tanácsadással állunk rendelkezésre! Tekintse meg termékeinket, és keressen minket bizalommal!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük