AdBlue tartály

Tartálytípusaink

Rengeteg tartálytípus létezik a különböző felhasználási területektől függően. Mi is számos kiváló minőségű tartály modellt forgalmazunk. Cikkünkben ezeket fogjuk bemutatni, más tartálytípusokra is kitérünk, és tippet is kaphatnak arról, hogy ezeket honnan érdemes beszerezni.
Műanyag IBC tartályaink kiváló minőséget és felhasználhatóságot képviselnek. Tökéletesek folyadékok szállítására és tárolására, hiszen kitűnő kiüríthetőséget és könnyű tisztíthatóságot biztosítanak.
Veszélyes áruk szállítására is van megoldásunk. AZ ADR-es IBC tartályaink mindegyike rendelkezik az UN 31HAI/Y/D/BAM engedéllyel, mely lehetővé teszi, hogy olyan anyagokat is lehessen szállítani, melyeket egy standard műanyag tartályban nem szabad.
IBC tartályaink mellé alkatrészeket is biztosítunk, legyen szó leeresztő szelepekről, műanyag, fa és fém raklapokról vagy akár tömítésekről.
Nálunk egyedi tartályok gyártására is van lehetőség méretmegkötés nélkül. A tervezéstől a telepítésig állunk a rendelkezésére.
A legkülönbözőbb igényekre is fel vagyunk készülve. Ipari tartályaink között találhat kertészetekbe, borászatokhoz, uszodatechnikához megfelelő modelleket is. Konzultációnk során segítünk, hogy az adott munkavégzéshez melyik tartály a testhezálló.
Ha azonban még specifikusabb igényekre szabott tartályokat keres, ajánljuk figyelmébe az Acis Wash hidrotechnikai berendezések forgalmazására szakosodott céget. Cégünkhöz hasonlóan az Acis Wash Kft. is a tervezéstől a megvalósításig áll a rendelkezésére.
Termékeik között megtalálhatóak SR puffertartályok, olajleválasztó, zsírfogó tartályok és vízvisszaforgató rendszerek is.
Kiváló AdBlue tartályokat is találhat náluk, melyek speciális műanyagból készültek, hogy az erősen korrodáló hatású AdBlue folyadékot is képes legyen tárolni. Az Acis Washnál található termékek rendelkeznek a szükséges szabványokkal és garanciát is vállalnak azokra.
Tekintse meg kínálatukat és vegye fel velük a kapcsolatot, ha a Tartaly.net oldalán nem találja meg a megfelelő tartály típusokat.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük