Műanyag kármentő tálcák

A műanyag kármentő tálca egyrészt azt a célt szolgálja, hogy a nyersanyag szállításakor vagy töltögetésekor megakadályozza az anyag veszteségét. Szerepük, hogy a folyadék szállításkor vagy ürítésekor a folyadéktartályból kiloccsanó cseppfolyós anyagot összegyűjtsék. Ezért a vegyiparban is nagyon fontos a használata, hogy a veszélyes vagy gyúlékony anyagokat a műanyag kármentő tálca felfogja, és ne a környezetbe vagy az emberekre cseppenjen. Egyéb területeken is felhasználható, mint például az élelmiszeriparban, borászatban, szennyvíz és üzemi víz kezelésében, laboratóriumokban.
A kármentő tálcák leginkább műanyagból készült folyadékgyűjtő edények, melyek legkevesebb 24 órán keresztül képesek szivárgás nélkül magukban tartani a folyadékokat. Ezek a tálcák nyitott tetejűek, hogy belecsepeghessen a veszélyes anyag.
A műanyag kármentő tálcák típusai elválaszthatatlanok a tartályokétól, ahány féle tartály, azoknak megfelelően annyi féle tálca is van. A honlapon a termékek között látható, hogy a kármentő tálcának szélességben mindig nagyobbnak kell lennie, mint a folyadéktartálynak, hogy a szerepét sikeresen betölthesse. Ehhez viszonyítva a következő méretekben elérhetőek az IBC tálcák:
● Műanyag kármentő tálca 600 literes tartályhoz
● Műanyag kármentő tálca 800 literes tartályhoz
● Műanyag kármentő tálca 1000 literes tartályhoz
● Műanyag kármentő tálca 1000 literes Poly Ex tartályhoz
A műanyag kármentő tálcák rendelkezhetnek vödörrel, de vödör nélküli kármentő tálcák is vannak. Ezen kívül a vásárló színek szerint is választhat: szürke, fekete és kék színekben elérhetőek.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük