Gázolaj tartály

Rengeteg ipari anyagot tároló tartály létezik, melyeket különböző munkavégzésre használnak. A Werit ipari tartályok dupla fallal vannak ellátva, ezért alkalmasak ipari, olajgazdálkodási és mezőgazdasági tárolására. A gázolaj tartályokat többek között gázolaj tárolására és annak biztonságos adagolására használják.
A gázolaj tartályok felépítése könnyű kezelhetőséget tesz lehetővé. Egyszerű művelettel, a tartályon lévő lefejtő pisztollyal le lehet csapolni a benne lévő anyagot úgy, hogy a tartály tartalma ne folyjon a tartály mellé. A műanyag tartály anyaga UV álló, nagy sűrűségű, alacsony nyomású polietilénből készül, ezért egyik nagy jellemzője a szilárdság, nehezen törik. A Werit tartály színe fehér, de áttetsző is egyben, így ellenőrizni lehet a tartály tartalmának szintjét is.
A Werit ipari tartályok méretük szerint 800-5000 literesek, így biztosan mindenki megtalálja azt a gázolaj tartályt, amely teljes mértékben megfelel a kitűzött célnak és mennyiségnek.
A tartály könnyen szállítható, viszont ajánlott a tartályfenék teljes felfektetésére figyelni, egy egyszerű teherhordó lapra kell állítani.
A Werit gázolaj tartály megfelel a tárolt anyag által felállított kémiai, fizikai és korróziós követelményeknek.
Nézze át a Tartály.net weboldalunkon kínálatunkat! ha nem találja a megfelelő tartályt, vagy segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot! Konzultációnk során tanácsot adunk, hogy az adott munkavégzéshez melyik ipari tartály a megfelelő.

 

Kapcsolódó termékünk:

Standard IBC tartály

 

ADR ENGEDÉLYES IBC TARTÁLY

Az ADR-es IBC tartályok a veszélyes áruk vasúton, közúton, vízen való tökéletes szállítási biztonságát garantálják. Valamennyi általunk forgalmazott ADR-es IBC tartály rendelkezik UN 31HAI/Y/D/BAM engedéllyel.

Tovább >>

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük